Leasen of niet, wij leggen het u uit!

Bij het overwegen van de prijs van een financiële auto lease, is het belangrijk om de verschillende factoren die de uiteindelijke kosten zullen beïnvloeden overwegen. De meeste mensen kiezen voor deze optie omdat het een geweldige manier om geld te besparen op een nieuwe auto zonder te betalen voor up-front kosten. Veel leases kunnen een hogere kilometerstand limiet dan een conventionele lening, die een geweldige optie kan zijn als je in een krap budget. Wilt u een auto leasen of overweegt u om een financial lease af te sluiten? Lees dan eerst deze blog om meer informatie erover te lezen! 

Kosten

Maandelijkse betalingen zijn meestal gebaseerd op de afschrijving van de auto, rente, en aanbetaling. Over deze bedragen kan onderhandeld worden, maar ze zullen niet lager zijn dan wat u zou betalen als u het voertuig had gekocht. Het bedrag dat u in totaal betaalt, kan variëren naargelang uw kredietscore en uw maandelijks inkomen. Experts raden een minimum drive-off betaling van 1.000 euro aan. Hoe hoger de drive-off betaling, hoe lager uw maandelijkse betaling zal zijn. Maar je moet wel rekening houden met het feit dat de restwaarde van de auto niet onderhandelbaar zal zijn.

 

In de meeste gevallen liggen de maandelijkse betalingen tussen de 500 en 800 euro. Maar de maandelijkse betaling is afhankelijk van het aantal mijlen dat u per jaar rijdt, wat voor soort gebruik de auto krijgt, en hoe lang u van plan bent hem te houden. Naast de maandelijkse betalingen, moet u een eerste aanbetaling van ongeveer 20% van de oorspronkelijke prijs van de auto te maken. Als je dat gedaan hebt, moet je beslissen hoeveel je wilt uitgeven aan de lease.

Voordelen

De aanbetaling voor een financial car lease is over het algemeen aanzienlijk lager dan de aanbetaling voor een rechtstreekse aankoop. Er is geen eerste aanbetaling nodig, en als het voertuig volledig is afbetaald, zullen de betalingen lager zijn dan wat u ervoor zou hebben betaald. De aanbetaling kan echter een belangrijke factor zijn. Als gevolg hiervan, financiële auto leases vereisen vaak meer geld dan de traditionele auto leningen.

In het geval van een financiële auto lease, zult u moeten betalen voor de afschrijving van de auto tijdens de leaseperiode. Dit vertaalt zich in een lagere maandelijkse betaling dan bij een traditionele lening. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de afschrijving van een nieuwe auto te beperken door deze te leasen. Naast het op u nemen van de aanbetaling, kunt u ook profiteren van de cash incentives aangeboden door de oorspronkelijke bestuurder van het voertuig.

Conclusie 

In de meeste gevallen is een financial car lease minder duur dan een lening. Het is belangrijk om de fijne kneepjes van een auto lease te begrijpen voordat u zich aanmeldt voor een. Een autolease is in wezen een langetermijncontract, dus de betalingen zijn gemaximeerd. Uiteindelijk zal uw betaling afhangen van het type voertuig dat u kiest. Als u een voertuig koopt, is de beste keuze een lagere prijs dan een lening.

In vergelijking met een lening kost een financial car lease minder dan een nieuwe auto. Omdat een financial car lease geen lening is, is het een uitstekende manier om geld te besparen en een auto af te betalen. De aanbetaling is meestal lager dan de aanbetaling voor een nieuw voertuig. De totale maandelijkse betalingen zullen afhangen van uw aanbetaling en hoe lang de lease zal duren. Tenzij je een perfecte credit score, kunt u een financiering deal die past in uw budget te krijgen.

Meer Berichten uit deze Categorie

Hoe duitse links je linkbuilding expertise naar een hoger niveau tilt

Als je jezelf ooit hebt afgevraagd hoe je je linkbuilding-expertise naar een hoger niveau kunt tillen, dan heb je mogelijk het antwoord gevonden: Duitse...

Waarom een online marketeer inhuren een slimme zet is!

In de dynamische wereld van vandaag is het hebben van een sterke online aanwezigheid een must voor elk bedrijf dat wil groeien en bloeien....

De Groeiende Vraag naar Werktalent: Van Kantoor tot Magazijn

In een wereld die gedreven wordt door technologie en innovatie, zou men kunnen denken dat automatisering en machines de overhand nemen. Maar dit is...

Auto- en reisverzekering: regel ze bij Aon Verzekeringen!

Een auto- en reisverzekering zijn belangrijke zaken om te regelen voordat je op pad gaat met je auto of op vakantie gaat. Bij Aon...