Spijt van het aanschaffen van een hottub? Dat nooit!

De titel zegt het al, je denkt erover na om een hottub aan te schaffen maar je weet het echt even niet, en in die fase zit je ook al een tijdje. Je bent absoluut niet de enige. Het is ook niet gek, een hottub is toch een flinke aankoop en van te voren weet je eigenlijk ook niet zeker of je er wel genoeg gebruik van gaat maken als dat je nu denkt. Want je weet: vooral in het begin is iets heel nieuw of spannend, maar daarna is er de gewenning die ervoor kan zorgen dat je toch niet meer echt omkijkt naar dat waar je eerst zo enthousiast over was. Toch is het met de hottub net wat anders en dat heeft alles te maken met de grote hoeveelheid aan voordelen die kleven aan het aanschaffen van een hottub. Het verrijkt je leven op zoveel manieren, dat je als je al die voordelen leest, je eigenlijk niet meer anders wilt dan hem meteen in je tuin neerzetten!

Welness

Een dagje naar de spa.. het hoeft eigenlijk niet meer! Je hebt de welness al in je tuin. Natuurlijk niet helemaal compleet maar naar de welness ga je eigenlijk als je even bij wilt komen, als je een moment wilt nemen om echt te ontspannen. Nu hoef je niet meer in de auto te stappen maar kan je gewoon naar de tuin om even helemaal tot rust te komen. Je kunt een houten hottub kopen en je begeeft je volledig in de sfeer van een badhuis. Een voordeel: het kost relatief een stuk minder dan wanneer je elke keer toegang moet betalen en je bent ook zo weer thuis op de bank als je er genoeg van hebt.

Gezondheid

Een hottub is zelfs goed voor je gezondheid. Hoe komt dat nou? Eigenlijk geldt dezelfde reden als wanneer je zou uitleggen waarom het gaan naar de sauna gezond is. Het opent alle poriën, dus je lichaam krijgt echt de ruimte om te ademen. Iets wat niet perse het geval is wanneer je even onder de douche stapt. Door de stoom die vrijkomt gaan je luchtwegen ook open staan, waardoor je meteen het gevoel hebt dat je dieper en rustiger kan ademhalen. Juist vanwege de hoge temperaturen moet je ook goed je adem bijhouden om het vol te kunnen houden dus dat dwingt je eigenlijk om achter over te leunen en te stoppen met denken over morgen.

Meer Berichten uit deze Categorie

Vergeet je je campingbestek niet als je op vakantie gaat?

Heb je je zomervakantie al geboekt? Ga je er weer lekker op pad met je tent of de caravan? Dan is het wel slim...

Dit zijn de beste tips voor jouw citytrip Venetië

Ga je binnenkort op reis naar één van de meest bijzondere steden die Europa te bieden heeft; het mooie Venetië? Dan is er ontzettend...

Ga je een verre reis maken? Deze vaccinaties heb je nodig

Ga je eindelijk de reis maken naar jouw droombestemming in Azië, Afrika of bijvoorbeeld Australië? Dan ben je waarschijnlijk al helemaal aan het opgaan...

Leuke ideeën voor een weekendje weg

Het is fijn om af en toe een weekendje weg te gaan. Je moet er dan natuurlijk wel voor zorgen dat je dit goed...