Een geweldige zomer met een goede tuinset

Bijna is het weer zo ver en zal het zonnetje weer vaker doorbreken. Lekker de warmte van de zon op je gezicht voelen? Met een goede set tuinstoelen kan je lekker achterover leunen en die straaltjes meepakken. Kopje thee erbij en een stukje taart en je hoeft alleen nog maar achterover te leunen. Dus pak de aluminium tuinset uit het tuinhuisje, plaats het op de goede plek uit de schaduw en geniet.

Borrel

Op zaterdagmiddag met wat vrienden borrelen? Pak voor iedereen wat tuinstoelen van de aluminium tuinset en zet een fijn muziekje op de achtergrond. Op die manier kan je lekker genieten van zomer en zal je langzaam een tintje bruin meepakken. Op zondagochtend wakker worden, de vogeltjes vanuit de tuin horen fluiten en met je ontbijt in een van de tuinstoelen plaatsnemen. Een goed boek erbij en lekker tot rust komen in de tuin. Op de hete zomerdagen een zwembadje opzetten, lekker badderen en na de tijd even bijkomen in de aluminium tuinset.

Veelzijdig

De aluminium tuinset bestaat uit 4 grote stoelen met handleuningen en een verstelbare rugleuning. Je kunt je voeten laten rusten op het voetenbankje. Daarnaast krijg je er een grote vierkante tafel bij waar je met zijn alleen omheen kunt zitten voor een gezellige spelletjesavond of een goed gesprek. De tuinstoelen zijn in plastic verpakt en hoef je niet meer in elkaar te schroeven. Alles is na het verwijderen van het plastic direct bruikbaar voor je tuin. In de winter kan je het opbergen met de meegeleverde waterdichte hoes zodat je aluminium tuinset niet nat hoeft te worden. Je kan de tuinstoelen plaatsen op zowel een harde als een zachte ondergrond. Of je nu gras in je tuin hebt of een stenen zitplaats; alles is mogelijk. Dat is de veelzijdigheid van de aluminium tuinset. Dus; zoek jij nog een nieuwe tuinset voor de zomer met tuinstoelen? Wacht dan niet langer en sla je slag! Gegarandeerd dat je vrienden straks het liefste bij jou die borrel op een zomeravond meepakken.

Levering

En mocht je niet in het bezit zijn van het juiste vervoer? De tuinstoelen en de aluminium tuinset kan heel makkelijk geleverd worden, binnen no time staat de tuinset voor de deur. Dit scheelt jou weer gedoe en zo kan je het direct in je tuin plaatsen en lekker met de benen omhoog in de zon gaan zitten. Geen zorgen, alleen maar ontspannen, genieten en samen plaatsnemen op de tuinstoelen!

Meer Berichten uit deze Categorie

Woonaccessoires maken met steigerbuizen

Natuurlijke materialen en industriële ontwerpen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden in het interieurontwerp en bij het zelf maken van woonaccessoires voor thuis....

Tips voor wie zijn huis wil laten schilderen

Ben je net verhuisd en wil je het huis voor het inhuizen nog even een goede make-over geven? Of woon je al een tijd...

Zonnepanelen kopen? hier is jouw eenvoudige gids!

Als je overweegt om je eigen stroom op te wekken, dan is dit de perfecte gids voor jou! In deze blogpost gaan we het...

Een dressoir kast in je woonkamer: stijl en functionaliteit gecombineerd

De woonkamer is het hart van elk huis. Het is de plek waar we ontspannen, waar we samenkomen met familie en vrienden, en waar...